Topinky na grilu

 
Chystáte k pohoštění na letní grilovací párty? Jako chuťovku můžete připravit tatarák a k němu topinky na grilu.

Topinky na grilu

Příprava topinek na grilu

  • na topinky používáme tuhší chléb s drobnými bublinami, nejlépe 2-3 dny starý
  • chléb krájíme až před grilováním topinek, nebo jej po nakrájení dáme do sáčku, aby se při vysychání nepokroutil
  • před grilováním topinek chléb potřeme z obou stran tenkou vrstvou nejlépe domácího sádla (na oleji to není ono)

Grilování topinek

  • pokud topinky grilujeme na mřížce, rozpálíme gril tak, aby v něm uhlíky jen doutnaly
  • v případě, že pro grilování topinek používáme kámen, tak musí být čistý a dostatečně rozpálený
  • topinky je potřeba při grilování hlidat aby se nepřipálily

Topinky grilované na mřížce více voní ohněm a ve spojení s domácím česnekem jsou úžasné.

 

 

Napište svoji zkušenost při vaření tohoto pokrmu.

Přidat komentář

Přehled komentářů

inPage - webové stránky s AI, doménawebhosting