Maso v receptech na vaření, smažení a pečení
Kuřecí lívanečky
Chcete si udělat něco zcela netradičního z kuřecího masa? Mám pro vás super recept, který vás překvapí. Směs na kuřecí lívanečky připtavíte předem a až příjdou hosté, jenom usmažíte. Pro dospělé můžete udělat směs pikantnější. Kuřecí lívanečky chutnají nejlépe s hranolkama, ale jako rychlé občerstvení je můžete podávat i s chlebem.
Usmažte si kuřecí maso podle receptu na kuřecí lívanečky.
Kuřecí lívanečky
Hovězí kotlíkový guláš
Česká klasika - pivo a guláš se minimálně jednou ročně vaří na každé zahradě. Jednoduchý recept na hovězí guláš, při jehož dodržení budete slavit úspěch opakovaně. Uvařte si skvělý guláš podle našeho receptu na hovězí guláš.
Hovězí kotlíkový guláš
Řízek naruby - slavnostní
Relativně jednoduché slavnostní jídlo, které si můžete připravit dopředu a následně jen vydat. Jako přílohu je vhodné použít vařené brambory, které výborně ladí se šťávou z masa.
Recept na řízek naruby najdete ZDE.
Slavnostní řízek naruby s bramborem a zeleninovou přílohou
Tatarák
Což takhle dát si skvělý tataráček. Připravte si jej podle našeho receptu na tatarák.
Tatarák s křupavými topinkam smaženými na sádle
Přidat komentář
Přehled komentářů