Dresing k rybám a steakům

Grilované ryby, uzené ryby ale i steaky skvěle doladíte dresingem připraveným podle tohoto receptu.

Na dresing budete potřebovat:

  • 1 majonézu Hellmanns 225 ml - nebo jinou kvalitní
  • 1 stroužek česneku - rozetřít na jemno
  • 1 lžíci kečupu
  • 1 lžičku cukru
  • trochu soli, pepře, chilli
  • na jemno nasekaná listová petržel, pažitka, tenké stvoly cibulky, pár mátových lístků ... nebo jen čerstvý kopr a nastrouhaná kyselá okurka.

Vše promícháme, necháme chvilku uležet a doladíme závěrečnou chuť k obrazu svému. Chutě můžete různě kombinovat s tím, co máte rádi. Základem je vždy dobrá majonéza, česnek a cukr. Udělejte si raději větší množství, při grilovačce se rychle ztrácí. 

 

 

 

Napište svoji zkušenost při vaření tohoto pokrmu.

Přidat komentář

Přehled komentářů

inPage - webové stránky s AI, doménawebhosting