Grilované ryby, uzené ryby ale i steaky skvěle doladíte dresingem připraveným podle tohoto receptu.
Na dresing budete potřebovat:
1 majonézu Hellmanns 225 ml - nebo jinou kvalitní
1 stroužek česneku - rozetřít na jemno
1 lžíci kečupu
1 lžičku cukru
trochu soli, pepře, chilli
na jemno nasekaná listová petržel, pažitka, tenké stvoly cibulky, pár mátových lístků ... nebo jen čerstvý kopr a nastrouhaná kyselá okurka.
Vše promícháme, necháme chvilku uležet a doladíme závěrečnou chuť k obrazu svému. Chutě můžete různě kombinovat s tím, co máte rádi. Základem je vždy dobrá majonéza, česnek a cukr. Udělejte si raději větší množství, při grilovačce se rychle ztrácí.
Kliknutím na Přijmout cookies dáváte souhlas s uložením vybraných cookies (nutné, preferenční, výkonnostní, marketingové). Cookies používáme pro lepší fungování našeho webu, měření jeho výkonnosti a cílení a personalizaci reklam. To jaké cookies budou uloženy, můžete svobodně rozhodnout pod tlačítkem Upravit nastavení. Prohlášení o cookies.
Využíváme soubory cookies a další technologie pro lepší uživatelský zážitek na webu. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.
Tyto cookies jsou nezbytné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek.
Preferenční cookies slouží pro zapamatování nastavení vašich preferencí pro příští návštěvu.
Výkonnostní cookies monitorují výkon celého webu.
Marketingové a reklamní cookies se využívají k měření a analýze webu.
Přidat komentář
Přehled komentářů
uzený kapr
4. 5. 2020 9:56:18 | jetix
UK+dresing
Odpovědět